Hogyan működik a Nyitva.hu?

A Nyitva.hu segít megtalálni a hozzád legközelebb eső üzletek nyitvatartását. Ha az éjszaka és a város kellős közepén éhezel és épp gyors kaját keresel vagy sürgősen gyógyszerre lenne szükséged, a Nyitva.hu segít, és egyszerűvé teszi, hogy megtaláld mindazt amit keresel: egyszerűen add meg a tartózkodási helyed, a kategóriát amiben keresel és már válogathatsz is a különböző találatok közül.

Kell-e fizetni a Nyitva.hu használatáért?

A Nyitva.hu teljesen ingyenes.

Honnan és hogyan kerültek a cégem adatai a weboldalra, hisz nem regisztráltam a Nyitva.hu-ra?

A cégeddel kapcsolatos adatokat és információkat partner oldalunk a Cylex Cégkatalógus szolgáltatta. A Cylex oldalán annyiszor változtathatod meg a vállalkozásoddal kapcsolatos adatokat és információkat ahányszor csak szükséged van rá. A vállalkozásod Cylex-es profil oldalán eszközölt változtatások azonnal megjelennek a Nyitva.hu oldalon is.

Hogyan regisztrálhatok a Nyitva.hu-ra avagy mit kell tennem, hogy a cégem megjelenjen a találatok között?

Ahhoz, hogy a céged megjelenjen a Nyitva.hu-n először a Cylex Cégkatalógus rendszerébe kell regisztrálj. A Cylex Cégkatalógus és a Nyitva.hu egymás szolgáltatásait kiegészítő szoros partnerek. Látogass a www.cylex.hu oldalra, aztán kattints a jobb felső sarokban található “Regisztráció” gombra, majd válaszd a “Cylex Tudakozó Cégkatalógus”-ba való regisztrációt. A regisztráció és a legfontosabb adatok kitöltése után, céged automatikusan megjelenik a Nyitva.hu oldalán is. Kérlek ne feledd az órarend kitöltését, hisz órarend nélkül vállalkozásod nem listázódik/jelenik meg a Nyitva.hu-n.

Megtaláltam a vállalkozásom adatait a Nyitva.hu-n ám helytelen adatokkal. Hogyan frissíthetem azokat?

Először is a cégek listázásakor kattints a “Helytelen adat bejelentése” gombra, a lista jobb felső sarkában majd a megjelenő kis ablakban kattints újra a piros színű “Helytelen adat jelentése” gombra. Ezt követően az adott cég Cylex-es (Cylex Cégkatalógus) prezentációs oldalára leszel irányítva, ahol is megadhatod a helyes adatokat. Amennyiben a vállalkozás alkalmazottja vagy tulajdonosa vagy, válaszd az: “Én vagyok a cég tulajdonosa” lehetőség majd add meg a helyes adatokat, információkat. Amennyiben “csak” vásárló vagy, aki egyszerűen csak ismeri a céget és észlelte a helytelen/pontatlan adatokat kérlek válaszd ki az “Ismerem a céget” lehetőséget majd add meg a helyes adatokat. A kért változtatások hamarosan a Nyitva.hu-n is láthatóak lesznek.

Lehet Nyitva.hu bejegyzésem a nyitvatartási időm megjelenítése nélkül?

Nem, a Nyitva.hu bejegyzések automatikusan létrejönnek a Cylex Helyi Keresőre történő regisztrációkor, miután kitöltötte a Nyitvatartási idő mezőt. Felhívjuk figyelmét, hogy ha törli nyitvatartási idejét a Cylex bejegyzéséből, Nyitva.hu oldala 3 hónapon belül automatikusan törlődik. Ha nyitvatartási ideje rendszertelen, akkor a “Megbeszélt időpont" alatt is feltüntetheti, és így Nyitva.hu bejegyzése továbbra is aktív marad. Emellett a Cylexen található Különleges nyitvatartási idő lapon előre megadhatja a különleges nyitvatartási időt azokra a napokra, amikor cége rendhagyó nyitvatartással rendelkezik, például ünnepnapokon vagy eseményeken.